Følg os

Andet

Studenterkørsel der får alle til at smile

Ungdomsfest

Alle de danskere, der har været igennem en ungdomsuddannelse i form af gymnasiet, husker uden tvivl tilbage på studenterkørsel som en fest. Det er også hele pointen ved at vedligeholde denne tradition, som årligt giver et hav af nybagte studenter en fantastisk oplevelse med høj musik og glæde over netop at have overstået gymnasiet.

For at man får en god studenterkørsel som student, så kræver det dog, at man har taget sig sine forhåndsregler. En vogntur danner naturligvis fundamentet for en god dag, men skal du have en mindeværdig dag, der forløber sig gnidningsfrit, så kan du med fordel læse videre, hvor vi vil gennemgå hvordan du får den optimale studenterkørsel.

Husk at drikke rigeligt med vand under vognturen

Det kan lyde som en regel, der højst sandsynligt bliver givet af langt de fleste forældre, inden dagen for studenterkørslen banker på døren. Det er, om ikke andet, et utroligt godt råd at tage med sig, da det højst sandsynligt vil resultere i, at man har flere timer i sig.

Studenterkørsel er ofte lig med stort indtag af alkohol. Selvom det kan være ganske festligt, så er der naturligvis ingen der ønsker at forglemme hele dagen eller pludselig falde i søvn. Derfor er det en god idé hele tiden at tænke på, at vand vil være med til at forlænge dagens varighed.

Hjælp dine medstuderende med at få en hyggelig dag

Når man er ude på vognturen, så vil man være mange mennesker samlet på et lille areal, som endda flytter sig rundt. Derfor kan det godt blive for klemt for nogle, som kan ende med at få det skidt.

Det er vigtigt, at man holder øje med, at sine medstuderende er ved godt mod og har det godt. Det skal være en dejlig dag for alle parter, og derfor anbefaler vi herfra, at man altid har et vågent øje til andre medstuderende, så man i samlet flok får den bedst mulige dag.

Book studentervogn i god tid i forvejen

Man skal være tidligere og tidligere ude, for at kunne få en af de gode datoer. Derfor er studerende nu ude flere år i forvejen, når der skal bookes studenterkørsler.

Ønsker din klasse at få en kanon studenterkørsel i år 2020, så er det en god idé allerede nu at booke studentervogn 2020. Mange af datoerne vil allerede nu være optaget, og derfor handler det om at komme ud af starthullerne og få søgt om datoer hurtigst muligt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *