Følg os

Fitness

Justerbar træningsbænk – det perfekte træningsredskab

Træningsbænk

Ejer du en bolig med meget plads, har du formentligt overvejet, om du bør erhverve dig et hjemmefitness. Det kan dog være svært at udpege, hvilket udstyr man skal købe til et sådant hjemmefitness. Et træningsredskab, som vi vil anbefale, at du anskaffer dig, er en justerbar træningsbænk. Årsagen til dette er, at den er meget alsidig, eftersom den kan bruges til mange forskellige øvelser.

Det kan dog være svært at vælge, hvilken justerbar træningsbænk man skal købe, eftersom udbuddet er stort. Hos Fitnessboom har de udvalgt 8 af de bedste justerbare træningsbænke fra danske forhandlere, for at gøre købsprocessen lettere for dig. Se justerbare træningsbænke her.

Hvorfor er en justerbar træningsbænk det perfekte træningsredskab?

Som nævnt er en justerbar træningsbænk meget alsidig, hvorfor den også er det perfekte træningsredskab. Du kan bruge den til mange forskellige øvelser, herunder bænkpres, og derfor bør den stå øverst på listen til dit hjemmefitness. En af årsagerne til, at den er meget alsidig er, at den kan justeres i forskellige vinkler, og derfor er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil bruge den.

Faktorer du bør overveje, inden du køber en justerbar træningsbænk

Der er dog en række faktorer du bør overveje, inden du erhverver dig en justerbar træningsbænk. To af dem er listet nedenfor.

Justerbarhed

Inden du køber en justerbar træningsbænk, skal du sikre dig, at den kan justeres på flere forskellige måder. Jo flere vinkler sædet og ryglænet kan justeres i, jo mere alsidig vil den justerbare træningsbænk være.

Tilbehør til træningsbænken

Nogle træningsbænke er blot træningsbænke, men på nogle kan du fastgøre ekstraudstyr. Dette kan eksempelvis være en dip bar, hvor du blandt andet får mulighed for at træne dine triceps. Dette ekstraudstyr er med til at gøre træningsbænken endnu mere alsidig.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *