Følg os

Tennis

Hold dig aktiv med tennis

Tennis

Har du ikke tidligere prøvet at spille tennis, så kan du godt se frem til at stifte bekendtskab med en sportsgren, som både er spændende men også udfordrende. Du går måske lige nu og overvejer, hvad for en sportsgren du skal kaste din kærlighed over? Hvis du har mod på at prøve kræfter med en sportsgren, som kan trække tænder ud, men som samtidig er sjov at udvikle sig indenfor, så anbefaler vi på det kraftigste tennis.

Det kræver ikke ret meget tennisudstyr at komme i gang, og kender du nogle, der har spillet i nogle år, så vil de typisk have noget udstyr, som du kan låne.

Sørg for at spille med nogle erfarne spillere de første gange

Det kan være en anelse svært at gennemskue reglerne for tennis, hvis ikke man har spillet det før. Der er endvidere nogle helt basale teknikker, som enhver nybegynder indenfor sportsgrenen kan have gavn af at kende til. Derfor anbefaler vi altid, at man starter ud med at spille med en, der har mere erfaring end en selv. På den måde vil den erfarne spiller kunne videns dele med dig, som måske ikke har prøvet at spille tennis før.

Lad dig ikke slå ud af udfordringen

Tennis er ikke et nemt spil at komme i gang med. Får man dog først taget på det, så er det et spil, man kan have gavn af i mange timer. Derudover vil man typisk få rørt nogle muskler, som man ikke normalt får rørt.

Ligesom det gælder alt muligt andet, så er enhver begyndelse svær. Det samme er tilfældet indenfor tennis. Vælger man dog at holde fast og eventuelt tage på små holdkurser, så vil man kunne accelerere sit niveau indenfor kort tid.

Tennisudstyr kan købes på nettet

Ønsker man at komme ordentligt i gang med at spille tennis, så bør man også have noget ordentligt udstyr. Selvom det ved første øjekast kan se dyrt ud, så koster det meste udstyr til tennis faktisk ikke så meget igen. Det afhænger naturligvis af, hvad det er for nogle mærker, som man går efter. Man kan dog sagtens finde udstyr til fine priser på nettet.

Nogle af de mest populære brands indenfor tennis er:

  • Yonex
  • Wilson
  • Nike

Du skal dog ikke bekymre dig så meget om mærket, hvis du kun lige er begyndt. Her bør du tænke mere over at lære spillet samt de basale teknikker.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tennis

Tid til en ny hobby? Prøv padel tennis

Padel tennis

Det er altid sundt med aktive hobbyer, hvor man får pulsen, op og på samme tid har det sjovt sammen med familie eller venner. Og heldigvis er der masser af sportsgrene, der tilbyder netop dette. Men hvis du gerne vil prøve noget nyt, så kunne padel tennis være et rigtig godt bud. Denne sport er stadig forholdsvis ny i Danmark, men dens popularitet er hurtigt stigende.

Vi har alle prøvet at spille fodbold, håndbold, tennis, badminton og så videre. Og selvom disse sportsgrene alle er klassikere, kan det nogle gange være sjovt at prøve noget nyt. Og det er lige præcis her, at padel tennis kommer ind i billedet.

Nemt at komme i gang

Hvis du endnu ikke kender til padel tennis, kan du hurtig blive klogere. Sporten er nemlig rigtig nem at lære, og det betyder, at der ikke kommer til at være nogen lang og frustrerende opstart, hvor du ikke rigtig kan komme i gang med at spille ordentligt. I padel tennis vil du hurtigt opleve, at der kommer et flow i spillet, og det gør det til rigtig god sport at starte op i, hvis man bare gerne vil have det sjovt og få rørt sig.

Ligesom med andre former for sport, er det en rigtig god idé at få fat i det rette padel udstyr, inden du kommer i gang. Ordentligt udstyr er med til at gøre sporten sjov at spille. Til padel tennis skal du faktisk ikke bruge særlig meget for at komme i gang. Det vigtigste er at få fat i et godt padelbat, der passer til dig. Herudover skal du naturligvis bruge padelbolde, og så er det desuden en god idé at sørge for at have en god, beskyttende taske til battet.

En hobby for hele familien

Padel er nemt at komme i gang med, og det er derfor en oplagt sport til hele familien. Man spiller fire sammen, og alt efter familiens størrelse, kan der derfor være mulighed for, at alle kan spille på én gang. Da sporten er enkel at komme i gang med, egner den sig også godt til børn, og som forældre kan I nemt styre, hvor hurtigt spillet kommer til at gå.

Det er altid sjovere at dele sine interesser med andre, så hvis hele familien trænger til at komme op af sofaen og væk fra skærmene, er padel tennis et rigtig godt bud. Det bliver helt sikkert familiens nye yndlingsaktivitet.

Læs mere

Populære indlæg