Følg os

Tennis

Hold dig aktiv med tennis

Tennis

Har du ikke tidligere prøvet at spille tennis, så kan du godt se frem til at stifte bekendtskab med en sportsgren, som både er spændende men også udfordrende. Du går måske lige nu og overvejer, hvad for en sportsgren du skal kaste din kærlighed over? Hvis du har mod på at prøve kræfter med en sportsgren, som kan trække tænder ud, men som samtidig er sjov at udvikle sig indenfor, så anbefaler vi på det kraftigste tennis.

Det kræver ikke ret meget tennisudstyr at komme i gang, og kender du nogle, der har spillet i nogle år, så vil de typisk have noget udstyr, som du kan låne.

Sørg for at spille med nogle erfarne spillere de første gange

Det kan være en anelse svært at gennemskue reglerne for tennis, hvis ikke man har spillet det før. Der er endvidere nogle helt basale teknikker, som enhver nybegynder indenfor sportsgrenen kan have gavn af at kende til. Derfor anbefaler vi altid, at man starter ud med at spille med en, der har mere erfaring end en selv. På den måde vil den erfarne spiller kunne videns dele med dig, som måske ikke har prøvet at spille tennis før.

Lad dig ikke slå ud af udfordringen

Tennis er ikke et nemt spil at komme i gang med. Får man dog først taget på det, så er det et spil, man kan have gavn af i mange timer. Derudover vil man typisk få rørt nogle muskler, som man ikke normalt får rørt.

Ligesom det gælder alt muligt andet, så er enhver begyndelse svær. Det samme er tilfældet indenfor tennis. Vælger man dog at holde fast og eventuelt tage på små holdkurser, så vil man kunne accelerere sit niveau indenfor kort tid.

Tennisudstyr kan købes på nettet

Ønsker man at komme ordentligt i gang med at spille tennis, så bør man også have noget ordentligt udstyr. Selvom det ved første øjekast kan se dyrt ud, så koster det meste udstyr til tennis faktisk ikke så meget igen. Det afhænger naturligvis af, hvad det er for nogle mærker, som man går efter. Man kan dog sagtens finde udstyr til fine priser på nettet.

Nogle af de mest populære brands indenfor tennis er:

  • Yonex
  • Wilson
  • Nike

Du skal dog ikke bekymre dig så meget om mærket, hvis du kun lige er begyndt. Her bør du tænke mere over at lære spillet samt de basale teknikker.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *