Følg os

Cykling

Cykler du til og fra arbejde?

Cykler

Motion og frisk luft er sundt, det ved du sikkert allerede. Men husker du rent faktisk at få pulsen op mindst en halv time om dagen? For nogle er det sværere end for andre, og der kan være mange gode grunde til, at du ikke når det i løbet af hverdagen. Arbejde, indkøb, aflevering af ungerne i skole og hente dem igen senere er bare nogle af de hverdagssituationer, der fylder rigtig meget for mange af os. Heldigvis kan du få listet lidt motion og bevægelse ind i flere af dagens gøremål, end du måske lige har tænkt på.

Overskriften afslører en af de oplagte måder at få dig bevæget på. Det er selvfølgelig ikke en praktisk mulighed for alle, men du bør helt sikkert gribe lejligheden for at blive en af de friske danskere, der cykler på arbejde, i skole, til købmanden og så videre, hver gang det er muligt. Eller i hvert fald så ofte du kan.

Cykeltyper findes der mange af. Vil du vide mere om den tohjulede, kan du se det store udvalg af cykler her.

Rengøring tæller også

Øget puls og varme i kroppen kan du også opnå ved noget så basalt som rengøring. Du øger nok ikke dit kondital ved blot at støvsuge ti kvadratmeter gulvareal hver anden uge, men ugentlig støvsugning, gulvvask, vinduesvask, afstøvning med mere i de fleste hjem kan sagtens anses som sund bevægelse.

Glem ikke havearbejdet

Er du så heldig at have en have, overrasker det dig nok ikke hvor fysisk krævende havearbejde kan være. Det er for eksempel hårdt at grave køkkenhaven, feje indkørslen og luge blomsterbedene. Samtidig kommer du ud under åben himmel og mærker vinden mod ansigtet. Lidt regn tager du heller ikke skade af. En ren win-win situation når det kommer til at kombinere praktiske gøremål med motion og friskluft.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *