Følg os

Rejser og oplevelser

Sådan får du pulsen op på ferien

Vandreferie

Ikke alle deler samme holdning om en god ferie. Nogle foretrækker blot at slappe af ved poolen, mens andre har klare ønsker om en mere motionsfyldt ferie. Heldigvis findes der rejser for enhver person, uanset hvilken side man hælder til.

Hvis du godt kan lide at være aktiv og derfor foretrækker en ferie, hvor der er mulighed for at få pulsen op, så skal der tages forbehold for dette, når du bestiller ferien. Det er nemlig ikke alle rejsemål, der giver lige gode forudsætninger for at opnå dette.

Samtidig skal det overvejes, hvorvidt ferien skal tage afsæt i én type motion eller sport, hvilket kan være alt fra vandring og løb til golf og tennis.

En aktiv ferie skal planlægges

Grundlaget for en aktiv ferie kan være mange typer aktivitet eller motion. Fuerteventura er eksempelvis et populært rejsemål blandt garvede motionscyklister, da De Kanariske Øer er som skabt til cykling i det smukke landskab.

Blandt folk, der er glade for vandreferier, er det populært at gå hele eller dele af pilgrimsturene til Santiago de Compostela. Den mest populære af disse er El Camino del Norte, der starter i Irún. Der findes dog også andre muligheder.

I sidste ende handler den ideelle ferie om præferencer. En aktiv ferie kan også være 14 dage på Club La Santa Sport, der kan danne rammerne om en formidabel sportsferie for hele familien. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Rejsebureauer med speciale i aktive ferier

Er du overbevist om, at en aktiv ferie er det rette for dig og din familie, så bør du konsultere med et rejsebureau, der har specialiseret sig i aktive ferie. Et godt bud er www.aktivferie.dk, der har interessante muligheder for enhver smag.

I løbet af de seneste år har disse rejsebureauet fået travlt. Flere danskere vælger nemlig fysisk aktivitet i skøn natur over dovne dage ved poolen. Faktisk tager cirka hver fjerde danske børnefamilie på aktiv ferie frem for en triviel charterferie.

Har du klare præferencer for aktive ferier, er førnævnte fremgang kun en fordel. Det medfører nemlig, at udvalget af sådanne rejser udvides, hvorfor hidtil usete muligheder har set dagens lys hos nogle af landets mange rejsebureauer.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *