Følg os

Sundhed

Så stor betydning har din søvn for din fysiske form

Din søvn bestemmer, om du får nok ud af den motion, du dyrker. Mangel på søvn kan derfor trække ned på udbyttet af din indsats. Derfor er søvn altså en vital del af at opnå de ønskede resultater med din træning.

Manglende søvn kan påvirke din træning og resultaterne heraf på mange punkter. Derfor er det vigtigt, at du ikke undervurderer vigtigheden af dette. Det kan du blive klogere på herunder.

Sådan påvirker manglende søvn din træning

  1. Du præsterer ikke optimalt: Får du ikke nok søvn om natten, så når dine muskler ikke at genopbygge sig selv. Det medfører, at de ikke kan præstere optimalt, når du træner.
  2. Skader forekommer oftere: Træning nedbryder dine muskler. Får de ikke tid til at regenerere under søvn, så bliver de små skader ikke repareret. Det kan resultere i større og tilmed livsvarige skader.
  3. Du vil være træt og uoplagt: Søvnmangel giver naturligvis også mangel på energi og overskud. Det vil gøre det sværere at komme afsted til træningen, uanset hvornår på dagen du træner.

Det er ikke kun mængden af søvn, der er vigtig

Der er mange, der tror, at det kun er mængden af søvn, der er vigtig. Det er dog ikke tilfældet. Det er i lige så høj grad vigtigt, at kvaliteten af din søvn er i top. Det kan du kun sikre ved at have en rigtig skøn seng.

Hvis du gerne vil sove godt om natten, så bør du vælge en continental seng. Det er en seng, der består af tre madraslag. Den er sammensat med henblik på at sikre den bedst mulige komfort under brug.

Valg af seng handler om egne behov

Der findes ikke én bestemt type seng, der altid er det bedste valg. I stedet handler det om at vælge en seng, der passer godt til netop de krav, du har. Netop derfor skal din seng vælges med største omhu.

Hvis du foretrækker at kunne indstille sengens position, så er en elevationsseng det bedste valg. Ønsker du blot en komfortabel søvn, så er en kontinentalseng med tre madraslag en ideel løsning.

I alle tilfælde er det dog vigtigt at vælge din nye seng med stor omhu. Den skal vælges med et stort fokus på de krav og behov, du har. Det hjælper dig nemlig med at sikre, at du foretager et fornuftigt valg. Held og lykke på jagten efter den perfekte seng til dig og din udkårne.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *