Følg os

Sundhed

Osteopati København

Osteopati København

Aarhus Osteopati er rykket til Sjælland, nærmere København hvor vi har åbnet Aarhus Osteopati KBH (København) på Amagerbrogade 114, København S. Vi har rykket vores kompetencer videre til København, som vi sikrer med gentagende kvalitetssikring via undervisning, intern læring og uddannelse inden for Aarhus Osteopatis egne rækker. Vi smider os ud i stor konkurrence i København, velvidende at osteopati har været et mere kendt og accepteret fag på Sjælland men troen på egne evner og søgen på Aarhus Osteopatis kvaliteten har overbevist os om det modsatte.

Osteopat på Amager

Aarhus Osteopatis klinik er placeret på Amagerbrogade 114, 1 sal. København S. Her har Aarhus Osteopati KBH (København) startet én af mange potentielle klinikker vi kommer til at åbne i København. Opstarten går rigtig godt, vi har ansat 5 fuldtidsbehandlere med flere på vej. Vores planer er, at åbne flere klinikker stratetisk placeret rundt i hele København og muligvis på hele Sjælland. Vi glæder og rigtig meget over de modtagelser vi har fået af nye og potentielt nye klinikker i området. Barnet skal vænne sig til familiens gøren med hensyn til dagligdags opgaver.

Specialist inden for ryg, nakke og mave-tarm

Aarhus Osteopati KBH (København) er specialister inden for diagnosticering og behandling af årsager til mave-tarm lidelser (fordøjelsesproblemer). Osteopaterne i Aarhus Osteopati KBH (København) er især eksperter inden for ryglidelser såsom diskusprolaps i lænden, iskias, modic forandringer, hold i ryggen, slidgigt i ryggen med mere. Mave-tarm lidelser som refluks, sure opstød, maveonde, oppusthed, diarré, forstoppelse, ondt i maven, afføringsproblemer, hæmorider har osteopaterne i Aarhus Osteopati KBH (København) særlig ekspertise inden for. Nakkelidelser såsom piskesmæld (whiplash), slidgigt i nakken, diskusprolaps i nakken, svimmelhed, hjernerystelse, hekseskud i nakken blandt andet er noget vi i Aarhus Osteopati KBH (København) har speciale i.

Osteopatisk behandling i København

Osteopatisk behandling i Aarhus Osteopati KBH (København) er en holistisk tilgang til det individuelle menneske med forståelse og viden inden for kroppens fysiologi, psykologi, anatomi, biomekanik, makro- og mikronutriologi. Osteopaten i Aarhus Osteopati KBH (København) ser kroppen som en helhed og med baggrund inden for fysioterapi, kranio sakral terapi og osteopati så har vores specialister forudsætningerne til at finde og fjerne årsagerne der kan være i forskellige kropssystemer. Vi tager hånd om de fysiske og psykiske udfordringer individet døjer med men vi arbejder ligeledes med forebyggelse og ændringer af de faktorer der har at gøre med menneskets livsstil, dagligdag og arbejdsliv.

Eksperter inden for babylidelser i København

I Aarhus Osteopati og Aarhus Osteopati KBH (København) behandler vi ugentligt utallige babyer og børn. Samlet på alle vores klinikker har vi med at gøre omkring 250-300 babyer hver eneste uge. Vi er specialister inden for lidelser som baby kolik, forstoppelse, skiftende afføring, refluks, dårlig sutteteknik, søvnproblemer, skævt kranie og nakke- og ryglidelser hos babyer. Babyers bindevæv er særdeles blødt og mangler stabilitet hvorfor det er bedst at komme med babyen så hurtigt som muligt efter fødslen. Vi anbefaler at alle babyer bliver screenet hos en osteopat i København. Hos børn behandler vi for motoriske indlæringsproblemer, fordøjelsesproblemer, søvnproblemer, inkontinens med mere.

Fakta om Aarhus Osteopati KBH (København)

Amagerbrogade 114, 1. sal.

2300 København S.

Tlf. 29848558

info@aarhusosteoapati.dk

Læs mere om Osteopati i København her.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *