Følg os

Andre sportsgrene

Oplever du som rytter, at din hest får muskelspændinger?

Rytter og hest

Magnesium er vigtigt for en hest. Får den ikke nok magnesium, kan det have fatale følger. Det kan resultere i muskelspændinger, hvor din hest spænder meget op eller har svært ved at slappe af efter træning. Hvis den har myoser eller nemt bliver kold, kan det dog også være et tegn på, at den har mangel på magnesium.

Som rytter er det selvfølgelig noget, du skal sørge for at være opmærksom på. Du skal nemlig sikre, at hesten har det godt. Hvis ikke den får nok magnesium, skal du finde et tilskud med magnesium til hest. Det kan du give din hest på flere måder, men den bedste måde er at give din hest tilskuddet blandet i dens foder.

At sikre hestens velbefindende er en del af ridesporten

Hvis du er rytter, er det en del af sporten at sikre, at din hest har det godt. Du skal ikke udsætte din hest for noget, som den ikke er i stand til. Derfor er det også vigtigt at have fokus på dens helbred. Der er op til flere faktorer, der skal være i fokus i denne forbindelse, men en af dem, er at sikre, at den får den rette kost.

Du skal dog ikke tro, at det er svært at sikre dette. Faktisk er det relativt let at sikre. De fleste typer foder, der kan købes, har et indhold af, hvad din hest har brug for. Derfor er det ofte også tilstrækkeligt. Skulle det vise sig ikke at være dette, kan du fx give din hest mere Omega-3 ved at give den chia frø til heste.

I et andet tilfælde kan det være, at den har brug for mere magnesium. Her skal du finde et tilskud, som kan blandes med dens foder, så den får et højere indtag af magnesium. Hvis du vil sikre, at du og din hest har de bedste forudsætninger for at præstere godt, skal der være styr på både hestens kost og helbred.Nederst på formularen

Hestens foder bør kun bestå af naturlige ingredienser

Når du skal vælge foder til din hest, er det vigtigt, at du sikrer, at det kun består af naturlige ingredienser. Du skal derfor ikke forsøge dig med foder, der har et hav af tilsætningsstoffer osv. Det er bedre at holde sig til de sunde og naturlige ingredienser. Dertil skal du også være sikker på, at det består af kvalitetsråvarer.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *