Følg os

Andre sportsgrene

Hvordan vælger man den rette gymnastikdragt?

Børn dyrker gymnastik

Du har et væld af muligheder, hvis du skal købe en gymnastikdragt. Derfor kan det være svært at vælge den, der er den helt rette for dig. Der er dog en række faktorer, du bør have fokus på, når du skal vælge, da det vil gøre dit valg en kende lettere. Én ting er dog sikkert; du bør aldrig vælge en vilkårlig dragt.

Ovenstående er både gældende i tilfælde af, at det er en trænings- eller opvisningsdragt. Derfor er det også vigtigt, at du i begge tilfælde vælger en dragt, uden at gå på kompromis med dine krav og ønsker. For at sikre et ordentligt valg, bør du indstille dig på, at det tager lidt tid at vælge den rette dragt.

Hvad skal man se efter, når man vælger en gymnastikdragt?

Som angivet herover, er der flere faktorer, der skal være i fokus, når du skal købe en gymnastikdragt. Af den grund er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig aktør. I stedet skal du sørge for at vælge med omhu, så du er sikker på, at du får fat i en dragt, der er ideel for dig.

En række af de faktorer, der særligt er vigtige at have fokus på, er de nedenstående:

  • Kvalitet: Du skal selvfølgelig sikre, at der er tale om en dragt, der kan bryste sig af en høj kvalitet. Her er det blandt andet en god idé at tage et kig på det eller de materialer, der er brugt til at lave dragten.
  • Bevægelsesfrihed: Et af de aspekter, der er særligt vigtigt, når du skal vælge en dragt, der skal bruges til gymnastik er, at den kan sikre en god bevægelsesfrihed. Hvis du ikke kan bevæge dig frit, kan det nemlig være svært at dyrke gymnastik. Det er gældende, uanset hvilken type gymnastik.
  • Størrelse: En gymnastikdragt skal sidde tæt til kroppen. Derfor er det også meget vigtigt at ramme plet i forhold til størrelsen. Hvis ikke den sidder tæt, er der en risiko for, at du ender med at lade dig begrænse af din dragt – og det er selvfølgelig ikke pointen.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal finde din nye gymnastikdragt henne, er det en god idé at tage et nærmere kig på Eliteshoppen.dk. Du kan nemlig være helt sikker på, at du blandt deres udvalg vil kunne finde frem til en dragt, der appellerer til netop dig.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre sportsgrene

Oplever du som rytter, at din hest får muskelspændinger?

Rytter og hest

Magnesium er vigtigt for en hest. Får den ikke nok magnesium, kan det have fatale følger. Det kan resultere i muskelspændinger, hvor din hest spænder meget op eller har svært ved at slappe af efter træning. Hvis den har myoser eller nemt bliver kold, kan det dog også være et tegn på, at den har mangel på magnesium.

Som rytter er det selvfølgelig noget, du skal sørge for at være opmærksom på. Du skal nemlig sikre, at hesten har det godt. Hvis ikke den får nok magnesium, skal du finde et tilskud med magnesium til hest. Det kan du give din hest på flere måder, men den bedste måde er at give din hest tilskuddet blandet i dens foder.

At sikre hestens velbefindende er en del af ridesporten

Hvis du er rytter, er det en del af sporten at sikre, at din hest har det godt. Du skal ikke udsætte din hest for noget, som den ikke er i stand til. Derfor er det også vigtigt at have fokus på dens helbred. Der er op til flere faktorer, der skal være i fokus i denne forbindelse, men en af dem, er at sikre, at den får den rette kost.

Du skal dog ikke tro, at det er svært at sikre dette. Faktisk er det relativt let at sikre. De fleste typer foder, der kan købes, har et indhold af, hvad din hest har brug for. Derfor er det ofte også tilstrækkeligt. Skulle det vise sig ikke at være dette, kan du fx give din hest mere Omega-3 ved at give den chia frø til heste.

I et andet tilfælde kan det være, at den har brug for mere magnesium. Her skal du finde et tilskud, som kan blandes med dens foder, så den får et højere indtag af magnesium. Hvis du vil sikre, at du og din hest har de bedste forudsætninger for at præstere godt, skal der være styr på både hestens kost og helbred.Nederst på formularen

Hestens foder bør kun bestå af naturlige ingredienser

Når du skal vælge foder til din hest, er det vigtigt, at du sikrer, at det kun består af naturlige ingredienser. Du skal derfor ikke forsøge dig med foder, der har et hav af tilsætningsstoffer osv. Det er bedre at holde sig til de sunde og naturlige ingredienser. Dertil skal du også være sikker på, at det består af kvalitetsråvarer.

Læs mere

Andre sportsgrene

Sådan kommer du rigtig i gang med svømning

Svømmetræning

Det kan være svært at svømme, hvis man ikke kender den rigtige teknik. Og Danmark er et land, hvor vi virkelig nyder at hoppe i vandet for at svømme rundt. Ud over det, er det en sund hobby, der ikke kræver en masse udstyr. Så kom i gang med at lære at svømme med vores guide, og du vil på ingen tid blive den hurtigste svømmer i basinnet.

Start i det små og træn dig op

Det første du skal huske er selvfølgelig en dragt, du kan føle dig komfortabel i. Det er også en god idé at få fat i et par svømmebriller, så du bedre kan se under vandet.
Når du starter ud, skal du ikke stræbe efter at komme længst. Sæt et mål på måske 400 meter, sæt 500 meter mere på hver anden uge, hvis du svømmer et par gange om ugen. Og den bedste måde at få motivation er at finde en makker, så I kan svømme sammen.
Den nemmeste måde at måle fremskridt på, er ved at melde sig ind i en svømmeklub. Det gør også, at du lærer at svømme rigtigt fra start.
Husk sikkerhedsrådene: Hvis du ikke kan svømme rigtigt, så start med et sted, hvor du kan bunde. Og brug en kant at holde ved, hvor vandet når op over dit bryst til omkring halsen. Så skal du have hovedet under, når du er sammen med en, du er sikker på. Så kan du begynde at øve svømmeteknik.

Svøm rigtigt

Den bedste måde at komme i gang med at svømme ordentligt er med brystsvømning. Det er den nemmeste måde at svømme på, og hvis har svært ved at holde dig i overfladen, er brystsvømning en god teknik. Ellers kan du bruge en pullboy, som du tager mellem benene, og så flyder dine ben mod overfladen. Den gør det også nemmere at have fokus på at bruge armene rigtigt. Hvis du vil have mere fokus på benene, skal du bruge en svømmeplade, som du tager under underarmene, og så flyder din overkrop. Noget andet udstyr, der er godt til nybegyndere, er en snorkel og svømmefødder. Det gør det nemmere at bevæge sig fremad under vandet.

Hvis du vil lære mere om at svømme rigtigt, så læs mere om svømmedisciplin via linket. Her kan du også læse om do’s and don’ts. For alle kan lære at svømme. Det handler bare om at komme i gang.

Læs mere

Andre sportsgrene

Giv en uforglemmelig oplevelse til en du holder af

kajak

Oplevelsesgaver er glade minder for livet som er fulde af sjæl. De er uforglemmelige og varer evigt. Det er ikke blot døde ting som ryger ned i en skuffe eller samler støv på reolen. Det er spænding, eventyr og enestående naturoplevelser samlet i et.

Har du svært ved at finde på en original gave? Er du træt af at forære kedelige bøger, løbeudstyr, sokker eller underbukser væk til fødselsdage og højtider?  Med det store udvalg af eventyrlige oplevelsesgaver får du fornyet inspiration med utallige eksotiske, berigende og anderledes muligheder. Den fuldkomne timeout, hvor der kobles fra i en helt anden verden.

Der er oplevelser til fordybelse, som giver velvære og indre ro, oven på en stresset dag. Oplevelser med action, speed og spænding. Oplevelser i naturen under vandet, på land eller i luften. Fælles for oplevelsesgaverne er den unikke mulighed for at blive beriget med en oplevelse i særklasse.

Gaveaktiviteterne er for voksne som følger en passion, elsker at lege og kaste sig ud i noget nyt. Ideerne egner sig perfekt til den aktive motionist, som gerne vil udfordres og prøve nye træningsformer. En oplevelsesgave kan være en appetitvækker til en ny interesse eller muligheden for at udleve en gammel drøm.

Gavekort til spændende aktiviteter

Gavekort til havkajak, bungyjump, paragliding, kitesurfing, windsurfing, vandski eller tandemspring ? Det er en overtruffen følelse af frihed at springe faldskærm. I kan ovenikøbet gøre det til en fælles oplevelse med et tandemspring. Prøv også kræfter med det fantastiske hav med forskellige former for surfing og aktiviteter til havs. Hvad er mere oplagt i et land som Danmark med de mange pragtfulde kyster, vi har herhjemme.

Skal en Spændingsfyldt dykning med hajer eller en fascinerende undervandsjagt være din næste gaveide? Lad modtageren afprøve nye og forunderlige verdener med en usædvanlig naturoplevelse under havets overflade. Her lever man i nuet og er i et med naturen og elementet. Øg fokus på den smidige krop, den koncentrerede hjerne og den fysiske form med mountainbike, parkour og pistolskydning. Alle sanser er i brug og koncentrationen bliver skærpet til det yderste.

Oplevelsesgavernes aktiviteter kræver ingen forudgående forudsætninger. Alle kan være med uanset niveau. En god portion eventyrlyst, mod på at flytte grænser og lære nyt er et godt udgangspunkt. Det kræver engagement, interesse og energi. Positive værdier som er motiverende. Erfarne instruktører giver deres viden og indsigt videre i kortvarige forløb. Med de nødvendige instrukser klædes deltageren på til selv at prøve drømmen af. Det kræver ikke mange års erfaring, bare man brænder for eventen.  

Glæd en du holder af med nogle fornøjelige timer i smukke naturomgivelser. Vælg en invitation til at se verden fra oven, til at opleve havets vidunderlige mystik under overfladen eller giv inspiration til nye udfordrende motionsformer.

Med en oplevelsesgave hitter du på gavefronten. Find gavepapiret frem, bind sløjfen og gør drømme til virkelighed. Oplevelsesgaver giver slip på den velkendte hverdag og åbner for eventyret. Vil du fejre nogen med manér så forær eventyr, livsglæde og kvalitet i én gave.

Læs mere

Populære indlæg