Følg os

Fitness

Guide til effektiv behandling af ømme muskler

Sportsmassage

Lige meget om du dyrker fitness, styrketræning, fodbold, dans eller noget helt femte, så kommer du ikke uden om at have ømme muskler fra tid til anden. Muskelømhed forekommer hyppigt og varer typisk i et par døgn eller tre.

Dyrker man hyppig sport og motion, så er det helt normalt, at man oplever ømme muskler. Ømhed er ikke farligt, men det kan ikke desto mindre være meget ubehageligt at føle sig øm i hele kroppen, hvorfor det er værd at undersøge, hvilke behandlingsmuligheder der findes.

Her bliver du præsenteret for en kort guide til at behandle ømhed i musklerne.

Sportsmassage er vejen frem

Man kan næsten ikke tale om behandling af muskelømhed uden at komme ind på massage på et tidspunkt. Massage, herunder sportsmassage, er nemlig den mest effektive behandlingsløsning. Det er med sportsmassage muligt at nedsætte både hævelse, smerte og ømhed i musklerne med helt op til 30 %. Det kan du læse mere om her.

I dag er vi danskere så privilegerede, at vi kan blive behandlet i eget hjem. Det er muligt takket være raskrask.dk, som tilbyder massage ud af huset. Du behøver altså ikke længere at forlade dit hjem for at få massage.

Stræk ud

Udstrækning er også en meget effektiv måde, hvorpå man kan både forebygge og behandle ømme muskler.

Ifølge os bør alle aktive mennesker strække ud efter endt træning, da man kan forhindre mange gener ved blot at bruge fem minutter på udstrækning. Alle de store stjerner strækker ud, når de har været aktive, så hvorfor skulle du ikke også gøre det? Du kan evt. supplere med yoga og / eller pilates.

Overvej smertestillende spray

Smertestillende spray lyder måske som noget opreklameret fis, men det virker faktisk.

Smertestillende spray bliver brugt af professionelle behandlere og sportsudøvere over hele verden, så du bør også give det en chance.

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at ikke alle produkter er lige effektive, hvorfor man bør undersøge forskellige muligheder, før man afgiver en bestilling på smertestillende spray.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *