Følg os

Sundhed

De mange beviste fordele ved infrarøde saunaer

Sauna

Der er mange forskellige typer saunaer på markedet i dag. Dampsaunaer, tørsaunaer, vådsaunaer, infrarøde saunaer … listen fortsætter. Men af alle de forskellige typer saunaer er det infrarøde saunaer, der giver de største sundhedsmæssige fordele. Her er et kig på nogle af de beviste fordele ved at tilbringe tid i en infrarød sauna.

Afgiftning

Som vi lige har nævnt, er en af fordelene ved at svede, at det hjælper med at afgifte din krop ved at frigive giftstoffer gennem dine porer. Men dette er ikke den eneste måde, hvorpå infrarøde saunaer hjælper med at afgifte din krop. Infrarødt lys trænger også ind i dine celler, hvilket får dem til at vibrere og frigive giftstoffer, der er lagret i dem. Denne proces hjælper med at forbedre leverfunktionen og den generelle cellulære sundhed.

Smertelindring

Hvis du lider af muskel- eller ledsmerter, kan et ophold i en infrarød sauna være med til at lindre dine smerter. Varmen fra de infrarøde bølger, der trænger ind i dine muskler og led, kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen og reducere inflammation. Dette kan føre til mindre smerter og forbedret mobilitet. Faktisk viste en undersøgelse, at personer med kroniske lænderygsmerter, der brugte en infrarød sauna i blot 3 uger, havde betydelige forbedringer i deres smerteniveau.

Forbedret cirkulation

Dårlig cirkulation kan føre til en række sundhedsproblemer som kolde hænder og fødder, åreknuder og træthed. Infrarøde saunaer kan hjælpe med at forbedre cirkulationen ved at udvide dine blodkar og øge blodgennemstrømningen i hele kroppen. Den forbedrede cirkulation kan være med til at gøre det lettere for dig at slappe af, hvilket alt andet lige vil føre til øget trivsel.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *