Følg os

Andet

5 gadgets du skal have til din hjemmetræning

Kvinde med smartwatch

Når man gerne vil i form, er hjemmetræning en fantastisk mulighed. Covid-19 epidemi har for alvor sat gang i hjemmetræning, og for mange er hjemmetræningen blevet erstattet med træning i et træningscenter. Og for andre er hjemmetræning blevet et godt supplement til træning i træningscenteret.  Man kan træne lige når det passer ind i ens hverdag, og det er nemt at tilpasse efter ens behov. Der findes et hav af forskellige hjemmetrænings-gadgets på markedet, og vi har samlet 5 af de bedste her!

Smartwatch

Et smartwatch er et must-have til hjemmetræningen. Det kan nemlig både hjælpe med at holde styr på ens puls og træningspasset, men det kan også vise hvor meget energi man har brændt af under træningen. Derudover er et smartwatch også praktisk, når man skal have noter fra sin træning eller gerne vil dele sine resultater med andre.

Vægtvest

En anden god gadgets til hjemmetræning er en vægtvest. En vægtvest kan hjælpe dig med at øge intensiteten på din træning, og dermed få mest ud af din hjemmetræning. Vægtveste findes i mange forskellige størrelser og former, så der er noget for enhver smag. Lette vægtveste bliver ofte brugt til en gåtur og løbetur, hvor de tunge vægtveste bliver brugt til styrketræning med kropsvægt.

EMS-apparat

EMS-apparater er en relativt ny gadget på markedet, men det er hurtigt blevet populært. EMS-apparater hjælper dig med at træne alle muskler i kroppen, og kan derfor være et godt supplement til hjemmetræningen. Derudover kan den også bruges til at give massage, hvilket er godt for musklerne efter en hård træning. EMS-apparater findes i forskellige størrelser, og hvis man er usikker på hvordan det skal bruges, kan man altid finde en video eller instruktioner på nettet.

Sportsheadset

Hvis du gerne vil have musik med under hjemmetræning, er et sportsheadset det helt rigtige valg. Sportsheadsets er designet til at sidde godt på hovedet og hører musikken klart, selv når man sveder. De fleste sportsheadsets har også en “mikrofon”, hvis man gerne vil have mulighed for at snakke med andre under træningen.

Elastikker til træning

Elastikker er en billig og nem gadget, som kan hjælpe dig med at træne flere forskellige muskelgrupper. Elastikker findes i mange forskellige størrelser og typer, hvilket giver mulighed for at tilpasse træningen efter ens behov. Elastikker er især gode til hjemmetræning, fordi man ikke behøver så meget plads til at træne med elastikker, og så fylder de ikke ret meget når de ikke bliver brugt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *