Følg os

Rejser og oplevelser

Tips til den rejseglade motionist

Løb på stranden

Er du glad for både rejser, oplevelser og motion, så bør du naturligvis kombinere de tre ting. Det kan nemlig godt lade sig gøre.

I dag bringer vi en lang række gode tips til den rejseglade motionist. Selvom vi danskere er glade for at solbade og plaske rundt i poolen, så er det en realitet, at flere og flere danskere motionerer på ferien. Det kan du også overveje at gøre, hvis du gerne vil bevare din gode form i din sommerferie.

Alle rejser kan gøres til sportsrejser

Du behøver i princippet ikke at have booket en decideret sportsrejse for at være aktiv på ferien. Det forholder sig nemlig sådan, at man kan dyrke sport og motion på de fleste ferier, hvis man bare er en smule kreativ.

Unique Travel ApS er en af de rejseaktører, du kan hive fat i, hvis du drømmer om at besøge Bali, Maldiverne, Dubai eller en helt fjerde destination. Der er godt nok tale om destinationer med mange soltimer og høje temperaturer, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan motionere her. Man kan jo altid løbe en tur langs vandkanten, svømme nogle baner i poolen eller kaste sig ud i nogle maveøvelser. Mulighederne er mange.

Find tid til både afslapning og motion med god planlægning

Om du skal afsted i en, to eller tre uger, så råder vi dig til at planlægge dine rejsedage. Du skal ikke nødvendigvis planlægge din ferie lige så grundigt, som du planlægger din hverdag, men gør dig som minimum nogle tanker om, hvad du vil opleve, og hvor ofte du vil træne. Du kan for eksempel aftale med dig selv, at du vil træne hver anden dag, så der også er tid til at nyde destinationen og restituere. Din krop har jo brug for hvile.

Rejser du med din ægtefælle og / eller børn, så skal du selvfølgelig kunne acceptere, at de ikke nødvendigvis har det samme behov for at træne og holde sig i form som dig. Derfor kan du ikke tage det som en selvfølge, at de vil følge samme plan som dig. Det er ikke desto mindre hensigtsmæssigt at være fælles om tingene, idet det er med til at styrke familiebåndet.

Dine muligheder for sport og motion – uanset destination

I dette afsnit vil vi præsentere dig for nogle motionsformer, som du kan dyrke, uanset om du bestiller en sportsrejse eller en alm. charterrejse. Følgende kan nemlig dyrkes uanset tid og sted:

  • Løb
  • Cykling (du kan formentlig leje en cykel)
  • Armbøjninger og maveøvelser (kræver en træningsmåtte – alternativt et håndklæde)
  • Svømning

Hvordan plejer du at holde dig i form på dine ferier?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *