Følg os

Andre sportsgrene

Sådan kommer du rigtig i gang med svømning

Svømmetræning

Det kan være svært at svømme, hvis man ikke kender den rigtige teknik. Og Danmark er et land, hvor vi virkelig nyder at hoppe i vandet for at svømme rundt. Ud over det, er det en sund hobby, der ikke kræver en masse udstyr. Så kom i gang med at lære at svømme med vores guide, og du vil på ingen tid blive den hurtigste svømmer i basinnet.

Start i det små og træn dig op

Det første du skal huske er selvfølgelig en dragt, du kan føle dig komfortabel i. Det er også en god idé at få fat i et par svømmebriller, så du bedre kan se under vandet.
Når du starter ud, skal du ikke stræbe efter at komme længst. Sæt et mål på måske 400 meter, sæt 500 meter mere på hver anden uge, hvis du svømmer et par gange om ugen. Og den bedste måde at få motivation er at finde en makker, så I kan svømme sammen.
Den nemmeste måde at måle fremskridt på, er ved at melde sig ind i en svømmeklub. Det gør også, at du lærer at svømme rigtigt fra start.
Husk sikkerhedsrådene: Hvis du ikke kan svømme rigtigt, så start med et sted, hvor du kan bunde. Og brug en kant at holde ved, hvor vandet når op over dit bryst til omkring halsen. Så skal du have hovedet under, når du er sammen med en, du er sikker på. Så kan du begynde at øve svømmeteknik.

Svøm rigtigt

Den bedste måde at komme i gang med at svømme ordentligt er med brystsvømning. Det er den nemmeste måde at svømme på, og hvis har svært ved at holde dig i overfladen, er brystsvømning en god teknik. Ellers kan du bruge en pullboy, som du tager mellem benene, og så flyder dine ben mod overfladen. Den gør det også nemmere at have fokus på at bruge armene rigtigt. Hvis du vil have mere fokus på benene, skal du bruge en svømmeplade, som du tager under underarmene, og så flyder din overkrop. Noget andet udstyr, der er godt til nybegyndere, er en snorkel og svømmefødder. Det gør det nemmere at bevæge sig fremad under vandet.

Hvis du vil lære mere om at svømme rigtigt, så læs mere om svømmedisciplin via linket. Her kan du også læse om do’s and don’ts. For alle kan lære at svømme. Det handler bare om at komme i gang.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre sportsgrene

Giv en uforglemmelig oplevelse til en du holder af

kajak

Oplevelsesgaver er glade minder for livet som er fulde af sjæl. De er uforglemmelige og varer evigt. Det er ikke blot døde ting som ryger ned i en skuffe eller samler støv på reolen. Det er spænding, eventyr og enestående naturoplevelser samlet i et.

Har du svært ved at finde på en original gave? Er du træt af at forære kedelige bøger, løbeudstyr, sokker eller underbukser væk til fødselsdage og højtider?  Med det store udvalg af eventyrlige oplevelsesgaver får du fornyet inspiration med utallige eksotiske, berigende og anderledes muligheder. Den fuldkomne timeout, hvor der kobles fra i en helt anden verden.

Der er oplevelser til fordybelse, som giver velvære og indre ro, oven på en stresset dag. Oplevelser med action, speed og spænding. Oplevelser i naturen under vandet, på land eller i luften. Fælles for oplevelsesgaverne er den unikke mulighed for at blive beriget med en oplevelse i særklasse.

Gaveaktiviteterne er for voksne som følger en passion, elsker at lege og kaste sig ud i noget nyt. Ideerne egner sig perfekt til den aktive motionist, som gerne vil udfordres og prøve nye træningsformer. En oplevelsesgave kan være en appetitvækker til en ny interesse eller muligheden for at udleve en gammel drøm.

Gavekort til spændende aktiviteter

Gavekort til havkajak, bungyjump, paragliding, kitesurfing, windsurfing, vandski eller tandemspring ? Det er en overtruffen følelse af frihed at springe faldskærm. I kan ovenikøbet gøre det til en fælles oplevelse med et tandemspring. Prøv også kræfter med det fantastiske hav med forskellige former for surfing og aktiviteter til havs. Hvad er mere oplagt i et land som Danmark med de mange pragtfulde kyster, vi har herhjemme.

Skal en Spændingsfyldt dykning med hajer eller en fascinerende undervandsjagt være din næste gaveide? Lad modtageren afprøve nye og forunderlige verdener med en usædvanlig naturoplevelse under havets overflade. Her lever man i nuet og er i et med naturen og elementet. Øg fokus på den smidige krop, den koncentrerede hjerne og den fysiske form med mountainbike, parkour og pistolskydning. Alle sanser er i brug og koncentrationen bliver skærpet til det yderste.

Oplevelsesgavernes aktiviteter kræver ingen forudgående forudsætninger. Alle kan være med uanset niveau. En god portion eventyrlyst, mod på at flytte grænser og lære nyt er et godt udgangspunkt. Det kræver engagement, interesse og energi. Positive værdier som er motiverende. Erfarne instruktører giver deres viden og indsigt videre i kortvarige forløb. Med de nødvendige instrukser klædes deltageren på til selv at prøve drømmen af. Det kræver ikke mange års erfaring, bare man brænder for eventen.  

Glæd en du holder af med nogle fornøjelige timer i smukke naturomgivelser. Vælg en invitation til at se verden fra oven, til at opleve havets vidunderlige mystik under overfladen eller giv inspiration til nye udfordrende motionsformer.

Med en oplevelsesgave hitter du på gavefronten. Find gavepapiret frem, bind sløjfen og gør drømme til virkelighed. Oplevelsesgaver giver slip på den velkendte hverdag og åbner for eventyret. Vil du fejre nogen med manér så forær eventyr, livsglæde og kvalitet i én gave.

Læs mere

Populære indlæg