Følg os

Kost

Projekt større muskler: Det bedste kosttilskud til formålet

Træning kosttilskud

Større muskler kommer ikke af sig selv. Forestil dig at du skal bygge en høj mur. Det kræver, at du finder de rette mursten, og at du har det rette mørtel, før du kan få en stor, stærk mur. Det samme gælder for muskler, der skal bygges op af de rette ingredienser. Først og fremmest handler det om at spise sund kost, men derudover findes der en række kosttilskud, som du med fordel kan benytte dig af i jagten på større muskler.

Proteinpulver

Proteinpulver er et godt og effektiv kosttilskud, som kan sikre, at du får nok protein indenbords, så dine muskler kan vokse. Det findes i mange forskellige former, og det optages bedst i kroppen lige efter et endt træningspas. Du finder en lang række lækre smagsvarianter, så der er helt sikkert også noget for dig.

Kreatin

Det er veldokumenteret, at kreatin er et kosttilskud, der virker præstationsfremmende. Det er et naturligt stof, som alle har i kroppen. Det er helt legat at tage kreatin, som i længden vil kunne føre til, at du kan træne bedre og blive stærkere. Kreatin skal tages hver dag i en periode på 4-8 uger, hvorefter du skal holde en mindre pause fra produktet.

Proteinbarer

Hvis du har svært ved at holde dig fra søde sager, så er proteinbarer uden tvivl noget for dig. Det er et meget bedre alternativ end almindelige chokoladebarer, så du skal helt sikkert vælge proteinbarer, hvis du får lyst til noget sødt. Husk dog at der er stor forskel på proteinbarer, og mange af dem indeholder ikke kun gode ting for kroppen.

Weight gainer

Har du svært ved at tage på, så er weight gainer noget for dig. Det er nemlig nødvendigt at tage på, før man kan få større muskler. Ingen mennesker har et ens stofskifte, så det varierer meget, hvor meget der skal til, for at kroppen kan vokse. Weight gainer optages i store træk ligesom almindeligt proteinpulver i en shake.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *