Følg os

Fitness

Lav dit eget fitness i hjemmet og kom i din drømmeform

Hjemmefitness

Hvem ønsker ikke at komme i sit livs bedste form og derved ikke længere være bange for at smide trøjen og hoppe i et par badebukser eller i en bikini til sommer? Langt de fleste går med drømme om en bedre fysisk form, men det er de færreste, der formår at opfylde drømmen. Enten er det for svært at tvinge sig selv ned til det lokale fitnesscenter, eller så er der for lang vej hen til centret. Uanset hvad grunden er, hjælper det ikke med at opnå drømmeformen. Et fitness i eget hjem kan dog være svaret på udfordringen.

Fordele ved fitness i hjemmet

Et fitness i sit eget hjem har mange fordele, men først og fremmest kræver det dog, at der er plads i dit hjem til fitnessudstyret. Flere og flere danskere får implementeret fitnessudstyr i eksempelvis en ubrugt garage. Har du noget ubrugt plads i dit hjem, og har du en lille drøm i maven om en bedre fysisk form, så kan den ubrugte plads gå hen og blive stedet, hvor din krop skal transformeres.

En af de helt store fordele er, at du ikke behøver slæbe dig selv hen til det nærmeste center. Der er en stor psykisk barriere forbundet med at skulle manøvre sig hen til centret, for derefter at gennembanke sin egen krop i en time. Det er ofte nemmere bare at blive i sofaen og se næste afsnit af sin serie. Ved at have et fitness i hjemmet, er barrieren markant mindre – udstyret står bogstaveligt talt i baghaven, og der er ingen spildtid forbundet med transporten frem og tilbage.

En stor motivationsfaktor ved at kreere en bedre fysisk form for sig selv, er dét at kunne se ændringerne ske. Får du kæmpet dig ned i dit hjemmefitness oftere end i centret, vil du alt andet lige også kunne se hurtigere resultater. Dette vil være med til at motivere dig i langt højere grad, hvilket sætter gang i en positiv træningsspiral.

Endvidere kan et hjemmefitness også åbne op for nye aktiviteter med venner og familie. Er den primære sociale aktivitet at se serier og spise usundt, kan et fitnesscenter i hjemmet åbne op for en hel ny social aktivitet, der samtidig gør noget godt for din krop.

Få råd til dit eget hjemmefitness

Et hjemmefitness er, i de fleste tilfælde, ikke en billig løsning at komme i drømmeform på. Der er dog nogle ting, du kan overveje, når du skal investere i fitnessudstyret:

  • Køb udstyret brugt – Det kan sagtens betale sig at købe udstyret brugt, idet du sparer mange penge i forhold til nyanskaffelsesprisen.
  • Frameld dig fitnessabonnementet – Her kan du nemt spare 199-299 kr. pr. måned afhængig af center og abonnement.
  • Få evt. et fritidsjob / bijob hvor motion er inkluderet – Mangler du de sidste knaster for at kunne købe løbebåndet eller bænkpresmaskinen, så få dig et bijob, hvor du også får lov til at bevæge dig. På den måde skaber du lidt ekstra likviditet og kommer samtidig nærmere dit mål om drømmekroppen.
  • Skulle du stå og mangle 10.000 kr., så er der online mulighed for at optage lån af mindre beløb som f.eks. 10.000 kr. Det kan blive nødvendigt, hvis du lige mangler det sidste, men vær meget opmærksom på lånenes betingelser og samlede omkostninger.

Vi håber, at du fandt inspiration i denne artikel, og at drømmekroppen er realiseret inden for den nærmeste fremtid.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *