Følg os

Motion

Find tid til at motionere i en travl hverdag

Aktiv mand

Vi hører det hele tiden; motion er godt for os. Og vi er jo også klar over det. Men derfor kan det godt være svært at finde tid til det i en travl hverdag. Når det dog først er gjort, har man til gengæld en virkelig rar følelse i kroppen, velvidende om at man har gjort noget godt for ens fysik og psykiske velvære. Derfor kan det heller ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at komme afsted og røre sig.

Mange tænker på motion som et uoverskueligt projekt, der ikke kan passe ind i en forvejen hektisk dag. Men motion behøver ikke at tage lang tid. Afsæt en halv time og du har allerede et meget bedre udgangspunkt for et bedre helbred. Det kan være at løbe en tur på 5 km. eller at lave noget hjemmetræning på stuegulvet med nogle simple styrkeøvelser. Motion er, hvad man gør det til, og det behøves ikke gøres svært.

Forpligt dig ved at motionere med andre

Det er også nemmere at finde tiden til motion, hvis man dyrker det sammen med andre. Find en sportsgren, du gerne vil gå til og meld dig ind i en forening eller klub. Når andre regner med din tilstedeværelse, f.eks. hvis I skal være 11 personer til fodbold, så bliver motivationen til at komme ud ad døren automatisk større. Der findes et hav af forskellige sportsgrene, så det skulle være mærkeligt, hvis du ikke kan finde en, som du har lyst til at afprøve.

Har man børn, er de også en god undskyldning for at komme ud og motionere. En halv times fodbold eller hoppen på trampolin i haven gør også en forskel for helbredet. Hvis børnene er lidt større, kan I også løbe eller cykle sammen. I kan endda finde en fælles sportsgren at gå til.

Hvis du har lyst til at blive klogere på kroppen og træning, så kan du læse nogle af vores øvrige blogindlæg.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *