Følg os

Sundhed

3 gode massageapparater, du kan bruge derhjemme

Kvinde bruger en massagestol

Massage er godt for både krop og velvære, og du bør derfor få massage med jævne mellemrum.

Desværre er professionel massage både dyrt og tidskrævende, hvilket gør at mange springer den regelmæssige massage over.

Heldigvis findes der en masse gode massageapparater, der kan være med til, at gøre massage mere tilgængeligt så du kan få massage derhjemme regelmæssigt.

En god omgang massage har disse fordele:

  • Øget blodcirkulation der fremmer restitutionen.
  • Løsner og opvarmer musklerne.
  • Minimere muskelømhed og smerter.
  • Bekæmper ryg- og nakkesmerter.

Her er tre gode massageapparater, du kan bruge derhjemme, når det passer ind i din dagligdag.

Massagestol – Den dyreste løsning, men ren velvære til kroppen

Massagestole har førhen kun være forbeholdt lufthavne, hoteller, osv. da priserne på massagestole var så høje, at ingen private kunne havde råd til en.

Men de senere år er massagestole blevet væsentlig billigere, og du kan få dem helt ned til 6500 kr. og dette prisleje kan de fleste private være med til.

En massagestol er rent luksus, og du skal blot læne dig tilbage i stolen og vælge et massageprogram, så sørger massagestolen for resten.

De fleste massagestole giver en virkelig behagelig fuldkrops massage, og med en massagestol bliver ingen af dine muskler snydt.

Massagepistol – Giver en dybdegående massage

En massagepistol er en nyere opfindelse, og har været i eksplosiv udvikling den seneste års tid, og ikke uden grund!

En massagepistol er ikke speciel dyr, og en god massagepistol kan oftest fås til omkring 1000 kr. men de kan også fås både billigere og dyrere end dette.

En massagepistol er rigtig god til at give dybdegående og fokuseret massage.

En massagepistol er nem at bruge, og du kan have den med over alt, da den er kompakt og ofte medfølger der en rejsekuffert til massagepistolen.

En ekstra effekt du får ved, at bruge en massagepistol til massage er, at den udsender vibrationer til dine muskler, som giver endnu bedre blodcirkulation.

EMS-apparat– Giver massage, smertelindre og giver muskelopbygning

EMS er en forkortelse af Electronic Muscle Stimulation, og denne type behandling kan bruges til massage, men er også god til at smertelindre og muskelopbygning.

EMS-apparater er ikke en ny opfindelse, men er på det seneste blevet populært igen, og der findes en række af gode EMS-apparater på markedet til fornuftige priser.

EMS-apparatet giver massage ved hjælp af elektroniske impulser, der sendes direkte ind i de muskler, hvor elektroderne er monteret.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *