Følg os

Motion

Når sommeren er over os

Når sommeren er over os

Når det er sommer i Danmark, bevæger vi os alle sammen udenfor. De voksne sidder med et glas bobler i skyggen og snakker, og børnene leger rundt i haven. Det er super sundt for børn at lege udenfor. Det giver dem motion og masser af frisk luft. Der findes mange forskellige former for lege som børnene kan give sig i kast med. En af de rigtig populære former for ”legetøj” er en havetrampolin.

Trampolin fra Berg – sikkerhed og sjov for både børn og voksne

Havetrampoliner er blevet yderst populære. Børn kan bruge utallige timer på en trampolin både alene og sammen med vennerne. Trampoliner fra Berg er af god kvalitet, så dit barn sikkerhed er i top.

En Berg trampolin består af 4 solide ben og er omgivet af et finmasket sikkerhedsnet så børnene ikke kan falde ned når de hopper rundt. Sikkerhedsnettet er fremstillet specielt til Berg trampoliner og har dobbelt overlapning ved åbningen så man heller ikke kan falde ud der. Nogle vælger en trampolin model til nedgravning, og her følger sikkerhedsnettet ikke med.

Hvis du som voksen også gerne vil lege med er der intet problem i dette. Trampolinen er nemlig stabil nok til at bærer vægten fra voksne også. Dette skyldes blandt andet de særligt stabile Goldspring fjedre som holder dugen fast. En Berg trampolin kommer også med kantbeskyttere som ligger et godt stykke ind over fjedrene, så man ikke kan falde og slå sig ned på fjedrene, eller få et ben i klemme imellem dem.

Køb din BERG trampolin her.

Flere forskellige størrelser

Berg trampolinerne fås i forskellige størrelser og former til både store og små haver. Den største model er Grand 520, og kommer i en oval form der giver ekstra god plads til at hoppe og lave mere avancerede tricks. Lige meget hvilken model du vælger, kan du være sikker på at din Berg trampolin er af god kvalitet og er udstyret med alle sikkerhedsforanstaltningerne.

Sikkerhed

Man hører desværre om mange brækkede arme og ben i faldulykker ved trampoliner. Dette skyldes i høj grad at folk køber trampoliner af dårlig kvalitet og uden sikkerhedsnet. En trampolin af dårlig kvalitet kan revne i dugen, eller dens fjedre kan springe når de bliver belastede. Med en trampolin fra Berg behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om disse ting, og du kan derfor med ro i maven lade dit barn hoppe rundt og have det sjovt.

Husk altid at se i brugsanvisningen hvad den maksimale vægt må være, så i ikke overstiger den.

Havetrampolinen er sundt for dit barn

En havetrampolin er rigtig sundt for dit barn på mange måder. For det første er der motionen. Det siger sig selv at det giver masser af motion at hoppe i trampolin. Dit barn bruger masser af forskellige muskler til at udføre de forskellige typer hop. Det er også sundt for dit barns grov motoriske træning. De mange forskellige stillinger man hopper i vil udfordre dit barn motorik, samt gavne balanceevnen.

Sidst med ikke mindst er leg på en havetrampolin også sundt for barnet fantasi og evne til at udfordre sig selv. Det starter måske som helt almindelig hop, op og ned, men hurtigt vil dit barn begynde at udfordre sig selv og finde på nye måder at hoppe på.

Med en trampolin fra Berg giver du dit barn sikker leg, masser af sjov, motion, træning og frisk luft.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *