Følg os

Andet

Hold pause fra træningen, og nyd et wellness ophold

Der er selvfølgelig rigtig mange sundhedsmæssige gevinster ved at træne. Men der kan faktisk også være en del ved at holde en lille pause fra træningen. Det kan man for eksempel gøre ved at undersøge alle wellness ophold i DK og finde et, man synes lyder helt perfekt. Det behøver ikke være andet end et forlænget weekendophold, man tager sig. Men en lille pause fra hverdagens arbejde, træning og andre krav og gøremål kan gøre godt for selv de bedste.

Du kan læse mere herunder om fordelene ved at tage en pause.

Kom ned i gear – helt ned

Der er noget helt fantastisk ved at give sig selv muligheden for at komme helt ned i gear. Det kan man gøre ved at rejse til et sted, hvor der er absolut ingen krav til en. Ingen krav til arbejde, ingen krav til at træne, ingen krav til noget som helst. På et wellness ophold er det eneste, du skal, at slappe af.

Det i sig selv kan ses som krav, fordi det er svært for nogle at kunne slappe ordentlig af, hvis du har været inde i en periode med meget stress.

Har man det, så anbefaler vi, at man bruger tid på at komme ud og se naturen rundt om wellness centret. En gåtur i naturen kan gøre underværker for at vores mentale sundhed på en måde, som vi ikke kan opnå, når vi er derhjemme.

Hold en pause fra træningen

yogaFordi mange jobs i dag foregår på et kontor, så er der flere og flere, der vælger at træne i fritiden. Vores mentale sundhed har rigtig godt af at få trænet, men det kan også blive til en negativ ting, hvis vi skal presse os selv ud og løbe hver eneste gang. Hvis ikke vi formår at få vendt træningen til noget, vi gør, fordi vi får det bedre, når vi gør det, men i stedet noget vi gør for at blive tynd, så er der mange, der synes, det er svært at komme ud.

Uanset om man gør det for den ene eller den anden grund, så er træningen ikke desto mindre et krav til os selv – det er klart et af de bedre krav, men det er alligevel godt at tage en pause fra alle krav en gang i mellem.

Desuden kan en pause være med til at restituere dig, så du er ekstra klar og motiveret til træningen, når du vender tilbage. Er man kørt lidt død i det, så hjælper det sjældent at blive ved med at presse sig selv. Så er det bedre at tage en lille pause og tænke over, hvordan man skal ændre sin træning, så man kan få fornyet motivation og lyst.

Vælg det helt rigtige wellness ophold til dig

Der er mange forskellige wellness centrer spredt over hele Danmark. Du skal selvfølgelig finde ud af, hvilket et der passer bedst til dig eller jer, hvis I er to. Der er både de wellness ophold, hvor man får hele den store pakke med spa, kaviar og champagne, men der er også dem, der foregår lidt mere nede på jorden, hvor der er mulighed for at komme ud og gå i noget dejligt natur og ellers nyde en tur i sauna bagefter. Her er mange muligheder, så det handler bare om at finde det rigtige og komme af sted.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *